Interra Bosch KNX Klima Ağ Geçidi

Ürün Kodu : ITR830-0016

Bosch hava koşullandırıcıları için bir geçit cihazıdır ve bu cihaz, Bosch hava koşullandırıcılarının tüm çalışma parametrelerini KNX bus hattı üzerinden izleme ve kontrol etme işlevi görür.

LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email

Açıklama

Interra Bosch KNX Klima Ağ Geçidi, Bosch hava koşullandırıcıları için bir geçit cihazıdır ve bu cihaz, Bosch hava koşullandırıcılarının tüm çalışma parametrelerini KNX bus hattı üzerinden izleme ve kontrol etme işlevi görür. Bosch VRF AC – KNX Geçidi, Interra tarafından yayımlanan uyumluluk listesindeki VRF tiplerinde yer alan modellerle uyumludur. Bu geçit, kolay kurulum özelliği sayesinde hava koşullandırıcının iç ünite içinde veya ona uzak bir konumda kurulabilir. Bir tarafı doğrudan AC iç ünite elektronik devresine, diğer tarafı ise KNX bus hattına bağlanır.

Ana Fonksiyonlar:

• Interra Bosch KNX Klima Ağ Geçidi cihazı, Bosch hava koşullandırıcılarının KNX bus ile tam çift yönlü entegrasyonunu sağlar.

• 4 mantıksal gelişmiş parametre içerir; her mantıksal parametre 4 girişe kadar sahip olup AND, OR ve XOR olarak yapılandırılabilir.

• 8 gelişmiş dönüştürücü parametre içerir; her dönüştürücü, giriş tipine göre dört işlem matematiksel hesaplama gerçekleştirir.

• Mantık ve dönüştürücü parametreler, enerji tasarrufu, yapılandırılabilir sahneler, sıcaklık limitleri gibi uygulamalar için kullanılabilir.

• Bosch hava koşullandırıcı ünitesi, olağanüstü durumlarda oluşabilecek hatalar için hata bildirimleri sağlar.

Teknik Doküman

Download