Akuvox R20B – Fiziksel Butonlu Dış Mekan Görüntülü Interkom

Ürün Kodu : R20B

Akuvox R20B, dar alanlarda bile rahatça kullanılabilen, yüksek kaliteli, çok düğmeli SIP görüntülü kapı telefonudur.

LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email

Açıklama

Dar Alanlar İçin Çok Düğmeli Kapı Telefonu

Akuvox R20B, dar alanlarda bile rahatça kullanılabilen, yüksek kaliteli, çok düğmeli SIP görüntülü kapı telefonudur. Dış mekan kullanımı için sertifikalı olan bu kompakt cihaz, en fazla beş hızla arama tuşuna sahip olabilir ve özellikle villalar, apartmanlar ve müstakil evler için ideal bir çözümdür.

Çok Yönlü Kapı Giriş Yöntemleri
R20B, kullanıcılarına kapıyı açma konusunda geniş bir seçenek yelpazesi sunar. IC/ID kartları, NFC, mobil uygulama ve uzaktan DTMF gibi çeşitli giriş yöntemleri ile kullanıcılarına rahatlık sağlar.

Sınırlı Alanlar İçin İdeal
Daha dar kapı çerçevelerine bile kolayca monte edilebilen R20B, hem duvar üstü hem de duvar içi montaj seçenekleri ile alan verimliliği sunar. Bu özelliği sayesinde çoğu kapı telefonu sisteminin monte edilemeyeceği alanlarda dahi kullanım imkanı sağlar.

Dayanıklı ve Her İklime Uyumlu
IP65 sertifikasına sahip olan Akuvox R20B, yağmur, kar gibi zor hava koşullarına dayanıklıdır ve geniş bir sıcaklık aralığında (-30°C ile 65°C arası) sorunsuz çalışır. Bu sayede her türlü dış mekan ortamında güvenilir bir performans sergiler.

Yüksek Uyumluluk
Akuvox R20B, üçüncü taraf sistemlerle (erişim kontrol sistemleri, manyetik kapı sensörleri ve video izleme sistemleri) yüksek uyumluluğa sahiptir. Bu esnek entegrasyon özelliği sayesinde güvenlik ihtiyaçlarınıza en uygun çözümü oluşturabilirsiniz.

Ek bilgi

Model

R20BX2 – 2 Butonlu, R20BX3 – 3 Butonlu, R20BX4 – 4 Butonlu, R20BX5 – 5 Butonlu

Teknik Doküman

Download