Alarm Sistemleri

Geleceğin Teknolojisiyle Güvendesiniz!

Son teknoloji alarm sistemlerimizle ev ve iş yerlerinizi 7/24 koruma altına alın. Cyber Güvenlik olarak, global standartlarda, kullanıcı dostu ve güvenilir çözümler sunuyoruz. Yangın, hırsızlık ve acil durum alarmlarını entegre sistemlerimizle yöneterek size huzurlu bir yaşam alanı sağlıyoruz.

Uygulama Alanları

Cyber Güvenlik alarm sistemleri, konut alanları, küçük işletmeler, kampüsler ve açık alanlar gibi birçok senaryo için ideal çözümler sunar.

Konut Çözümleri

Konutlarda güvenlik açıklarını kapatmak ve yaşam alanlarını daha güvenli hale getirmek için sunduğumuz alarm sistemlerimizle, hem güvenliği artırıyor hem de günlük yaşamı kolaylaştırıyoruz. Tüm güvenlik unsurlarını cep telefonunuzda toplayarak, evinizin her an ulaşılabilir olmasını sağlıyoruz.

Ofis Çözümleri

Ofis binalarında güvenlik açıklarını kapatmak ve çalışan güvenliğini artırmak için gelişmiş alarm sistemlerimizle hem güvenliği sağlıyor hem de operasyonel süreçleri optimize ediyoruz. Tüm güvenlik sistemlerini merkezi bir platformda toplayarak, ofis içerisindeki düzeni ve akışı iyileştiriyoruz.

Mağaza Çözümleri​

Mağazalarda güvenlik açıklarını kapatmak ve kayıpları önlemek için gelişmiş alarm sistemlerimizle hem güvenliği artırıyor hem de operasyonel verimliliği sağlıyoruz. Tüm güvenlik unsurlarını merkezi bir platformda toplayarak, mağaza düzenini iyileştirip müşteri akışını optimize ediyoruz.

CYBER GÜVENLİK VE OTOMASYON SİSTEMLERİ

Tam Kapsamlı Alarm Çözümü

Evden veya iş yerinizden uzakta olduğunuzda, neler olup bittiğini anında görerek esnek ve kullanımı kolay kablosuz alarm sistemlerimiz ile güvendesiniz.

Kapsamlı Koruma

Evinizin her köşesini çeşitli dedektörlerle izleyin. Kırık cam, duman, yangın, su veya gaz kaçağı gibi tehditlere karşı koruma sağlayın.

Anında Doğrulama

Gelişmiş Görüntüleme teknolojisi ile tehditleri hızlı ve görsel olarak anında doğrulayın. Sahte alarmlardan uzak durarak gerçek tehditlere odaklanın.

Mobil Uygulamalar

Cihazlarınızı uzaktan kolayca yönetin. Mobil uygulamalarımız sayesinde, akıllı telefonunuzdan alarm sistemlerini kolayca yönetebilirsiniz.

Ekibimiz Hizmetinizde!

Ücretsiz keşif, teknik destek gibi konular için aşağıdaki formlar aracılığı ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Satış Sonrası Destek

Teknik problemlerinize hızlıca çözüm bulmak için ekibimizle iletişime geçin.

Ücretsiz Keşif ve Teklif

Projeniz ile ilgili ücretsiz keşif hizmeti ve teklif almak için bizimle iletişime geçin.

Ürün Satışı

B2B projelerinize özel perakende ürün satışı için bizimle iletişime geçin.